Midweek VS

Voor mijn werk mocht ik naar de VS. Het was de tweede keer sinds ik er in 1993 voor een lange zomer­vakantie zes weken rondgereisd had. Met een col­le­ga vloog ik van Ams­ter­dam naar Newark en van daaruit namen we een huu­rauto. De col­le­ga die er val vak­er was geweest gaf aan dat hij alti­jd moeite had om op de juiste wijze Newark uit te komen en vroeg me nadrukke­lijk om goed de kaart te lezen ter­wi­jl hij zou rij­den. Het luk­te ons zon­der al teveel moeite om de juiste weg naar Fishkill te vin­den. Ik nam de omgev­ing extra goed in me op omdat ik wist dat enkele dagen lat­er ik in m’n een­t­je weer terug zou moeten rij­den van Fishkill naar Newark.

In plaats van kamers in het hotel kre­gen we ieder een eigen ‘vakantiehuis­je’ toegewezen. De eerste nacht heb ik bij­na geen oog dichtgedaan omdat ik de air­co niet wist uit te zetten. Verder beviel het uit­stek­end. Jam­mer genoeg waren we er maar zelden.

Voor de teru­greis kon ik ’s mid­dags een huu­rauto ophalen. Ik was ver­baasd dat het een Mus­tang betrof. Hoewel ik niet iemand ben die veel om auto’s geeft vond ik dit toch wel kick­en (afgezien van de witte kleur). Het zal nie­mand ver­bazen dat ik er een stuk­je voor ben omgere­den om er langer van te geni­eten.

~ ~ ~

Tags

(all tags)

Tweets