Laagopgeleide orgasmes

  • Fictief

Als man van hout spreek ik natuurlijk mijn talen. Dus ook Duits. Vandaar dat ik in staat was het artikel ‘Je gebildeter die Frau, desto schwieriger der Orgasmus’ tot mij te nemen (op de website van het typisch Duitse beQueen…, waarbij het mij niet meer duidelijk is hoe ik daar terecht was gekomen). Na lezing zat ik een tijdlang vol ongelooflijke herkenning voor mij uit te staren. Terwijl tegelijkertijd er een stemmetje in mijn achterhoofd begon te fluisteren “zie je wel, zie je wel, zie je wel.”
Want wat las ik in de eerste alinea (als perfecte binnenkomer):

‘Sie haben Abitur oder sogar studiert? Glückwunsch! Und wie sieht’s mit Ihren Höhepunkten im Bett aus? Die Statistik sagt: Nicht so toll.’

Ik besloot de proef op de som te nemen of dit mij geheel geloofwaardige onderzoek ook op de Nederlandse doelgroep van toepassing was.
Natuurlijk kon ik niet ‘2005 Frauen im Alter von 18 bis 49 Jahren’ aan een onderzoek onderwerpen, maar het ging mij om het idee.

Allereerst besloot ik mijzelf richting het kantoorpark in mijn stad te begeven. Aldaar sprak ik enkele hooggehakte, strakbeknotte en van duur uitziende tasjes voorziene ambitieuze vrouwelijke managers in hoogstwaarschijnlijk topfuncties aan. Hen deed ik het vanuit onderzoektechnisch oogpunt volledig valide verzoek om ter plekke (dat wil zeggen, in een daarvoor uitermate geschikte parkeergarage) sex te hebben.
Welnu, slechts 38 procent van deze dames (‘bis 49’) ging op het verzoek in en heb ik vervolgens glansrijk tot een orgasme weten te brengen. Geheel in overeenstemming met het Duitse onderzoeksresultaat:

’62 Prozent der Frauen mit Hochschulreife und mehr tun sich schwer beim Kommen.’

Nog dezelfde dag ben ik in de namiddag bij de uitgang van een VMBO gaan staan, alwaar ik willekeurige platvloerse, strakstaande en van goedkoop uitziende tattoo’s voorziene gedesinteresseerde sletterige leerlingen hetzelfde voorstel deed als hun hoger opgeleide soortgenoten. Ook hier bood de daartoe reeds veelvuldig gebruikte fietsenstalling een juiste laboratorium opstelling.
En wat schetste mijn verbazing allang niet meer, 62 procent van de jonge meisjes (‘von 18’) ging gewillig met me mee om (soms voor de eerste keer) een orgasme te beleven. Geen enkel probleem, oftewel:

‘bei den Frauen mit Mittlerer Reife, Hauptschulabschluss und weniger sind es dagegen nur 38 Prozent, die Probleme haben, zum Höhepunkt zu kommen.’

Het is een van de weinige keren dat ik moet toegeven dat de kwalificatie ‘onderzoek toont aan’ hard gemaakt kon worden.

En voor de vrouwelijke lezeressen (‘von 18 bis 49 Jahren’) van dit blog die de Duitse taal niet machtig zijn (zo’n 62 procent schat ik) ben ik te allen tijde beschikbaar om de representativiteit van het hierboven aangehaalde onderzoek verder te verhogen.

~ ~ ~