Who the sjips is John Mayer?

Eer­der deze och­tend had­den mijn 3‑jarige klein­zoon en ikzelf de vol­gen­de con­ver­sa­tie in de super­markt:

Noah: Asje­blief? Koop jij die sjip­pies?

Ik: Waar­om wil je die sjip­pies heb­ben?

Noah: Ik kan die sjip­pies eten bij de tv.

Ik: Wat ga je dan op de tv kij­ken?

Noah: Dora en John May­er.

Ik: John May­er? Wie is John May­er?

Noah: Die zingt lied­jes.

Ik: Oh. En zingt hij mooie lied­jes?

Noah: Ja.

Ik: Kun je er een­tje zin­gen, dan? Mis­schien ken ik hem toch wel.

Ver­vol­gens begint hij te zin­gen met z’n hel­de­re stem. Het lied­je her­ken ik niet, maar ben ver­baasd door hoe mooi hij zingt. En ik ben niet de eni­ge. De paar men­sen die met hun kar­re­tjes bij ons in de buurt zijn, wach­ten even met win­ke­len en luis­te­ren ook mee.

Plots stopt hij, kijkt me aan en zegt: Ga je de sjip­pies nog kopen?

[…]

Nu ben ik bezig ruim­te vrij te maken in de voor­raad­kast om de aan­ge­schaf­te zak­ken chips op te kun­nen ber­gen.

~ ~ ~

4 Replies to “Who the sjips is John Mayer?”

  1. Dat belooft wat voor de toekomst.Elke avond is er wel zo’n talentenjachtprogramma.En dan het publiek maar met zak­ken chips gooien.Geweldige reclame.En wat een lief en slim kind.Vriendelijke groet uit Amster­dam-Zuid­Oost.

  2. @Rob: Noah is zeker een lief en slim kind. Maar voor­lo­pig hoop ik dat hij nog niet aan een talen­ten­jacht gaat mee­doen. Dan gaat hij gega­ran­deerd win­nen en moet dan over­al gaan optre­den. En dan ga ik ‘m ont­zet­tend mis­sen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *