Parking Lot

 • Fictief

Zonder richting aan te geven stuurt ze abrupt de afrit op. Bijna verliest ze daardoor de controle over haar auto, maar bijtijds weet ze voldoende vaart te minderen.
Met ingehouden adem rijdt ze het benzinestation tegemoet. Bij de pomp staat niemand te tanken. Wel is er een bezoeker binnen in het winkeltje te zien. Ze parkeert naast het kleine gebouw en doet motor en lichten uit. In de nu doodstille auto blijft ze zitten. Wanneer haar ogen gewend zijn geraakt aan de duisternis van de invallende avond ziet ze door de voorruit uit over de weilanden. Er hangt een zweem van mist. Al die tijd houdt ze het stuur strak omklemd.

Het geluid van voetstappen doet haar opkijken. Er loopt een man met een mobieltje in de hand. Af en toe staat hij stil om wat te zeggen. Een brandende sigaret hangt uit zijn mondhoek.

De mist is wat verder de parkeerplaats opgetrokken. Het wordt klam in de auto. Ergens in de verte blaft een hond. Met haar voeten zet ze zich af en licht haar billen op. Moeizaam lukt het om haar slipje over haar bovenbenen naar beneden te stropen. Het laatste stukje gaat makkelijker. De man staat nog steeds te bellen als ze de auto uitstapt. Haastig loopt ze hem voorbij richting het openbare toilet aan de achterkant. De buitendeur klemt en ze moet kracht zetten om hem open te krijgen. Zorgvuldig waakt ze ervoor dat hij niet achter haar in het slot valt. Het deurtje van de kleine cabine laat ze wagenwijd open. Met omhoog geschoven rok zakt ze op de koude wc-bril. Ietwat achterover geleund zoekt ze steun tegen de spoelbak. Met haar hoofd in de nek gebogen staart ze naar het plafond. Ook hier weer branden niet alle tl-buizen. Buiten knerpt grind. Een kille bries strijkt langs haar benen omhoog. Ze sluit de ogen en begint haar blouse open te knopen. Kort vraagt ze zich af of ze de auto heeft afgesloten.

~ ~ ~

7 reacties op “Parking Lot”

 1. haha, vooral die reclameboodschappen die je er dan ongevraagd bij krijgt van Google:
  Leren zweepjes
  Echt lederen zweepjes Snel uit eigen voorraad leverbaar
  Klaar met ongewenst Haar?
  Nieuw: Overbeharing definitief weg met IPL. Veilig, Pijnloos VA €25,-!

 2. Carel, ik kan er natuurlijk van uit gaan dat je doorgeklikt hebt op die advertenties. Het lijkt me een overduidelijk voorbeeld van een win-win situatie.

Reacties zijn gesloten.