130w

Wanneer je, zoals ik, van mening bent dat het de hoogste tijd is voor een grondige schoonmaak van stoffige instituten dan zit er niets anders op dan eerst zelf onderdeel te worden van zo’n instituut om vervolgens van binnenuit te proberen de verandering in gang te zetten teneinde op deze manier het beoogde resultaat te bereiken.

Aldus geredeneerd heb ik de afgelopen jaren gestaag toegewerkt naar een positie als gerespecteerd amateur blogger zodat ik met een kleine maar trouwe aanhang volgers in mijn kielzog eindelijk het podium kan betreden en mijn lang gekoesterde slogan kan promoten: “Nederland vooruit met 130 woorden per blog!”

Met tien woorden meer had ik perfect kunnen uitleggen waarom deze verandering zo positief zal gaan uitpakken.

~ ~ ~

Mijn inzending voor de 120 woorden wedstijd met als thema Verandering.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *