Etentje

Het was in één woord: AFSCHUWELIJK!

Haar veni­jn deed de botox verder strak­trekken ter­wi­jl ze het hem nog­maals toe­beet: AFSCHUWELIJK! Kokhalzend liet ze opnieuw kleine golf­jes mond­in­houd in haar servet gli­j­den. Bezorgd legde haar echtgenoot sti­jf­jes een hand op haar schoud­er. Vanu­it het niets dook een ober tevoorschi­jn. Ger­ou­ti­neerd overzag hij het slagveld en con­cludeerde dat ‘dam­age con­trol’ hoogn­odig was.

Uitein­delijk stemde ze in met kort­ing op de reken­ing. Niet vooraleer ze echter the­atraal een gratis glas huiswi­jn gebruikt had om tot rust te komen. Tri­om­fan­telijk wist ze zich het mid­delpunt van het restau­rant. Haar man, eerder nog volop ver­hal­end over zijn vele oor­logsavon­turen tegen het stel bij hen aan tafel, sjok­te nu zwi­j­gend achter de ober naar de kas­sa.

~ ~ ~

Ook gepub­liceerd op www.120w.nl

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets