Gelijkheidsbeginselverklaring

Dank U wel voorzitter, dat ik hier de gelegenheid krijg om beter te formuleren waar wij als partij voor staan. En laat ik maar meteen benadrukken dat ik geloof in de beginselen der statistiek. Dat daar geen misverstanden meer over bestaan! Maar waar het vandaag om dient te gaan voorzitter, zijn de onderzoeken zoals die door de oppositie op tafel worden gelegd. Die neem ik nog steeds slechts ter kennisgeving.
Het is een samenraapsel van verschillende onderzoeken door verschillende onderzoekers die alle precies passen in de betoogtrant van diegenen die het niet eens zijn met wat wij proberen aan te tonen, namelijk dat je geen appels met peren kunt vergelijken. Wie kan dit nu met droge ogen ontkennen?

Nogmaals. Appels zijn geen peren. Laat staan koeien, voorzitter. En hetzelfde geldt voor de slechte ervaring van de ene PPV-er met een buitenlander vergeleken met die van een tweede PVV-er met een andere buitenlander. Niet altijd wordt een PVV-er agressief bejegend. Het kan ook zijn dat er sprake is van misleiding en leugenachtig gedrag achter een façade van vriendelijkheid. Wij zeggen altijd: het ene hoofddoekje bedekt andere misdaden dan het andere hoofddoekje.

Dus nogmaals. Appels vergelijken wij niet met paarden. Want we weten dat er veel verschillende appels zijn. Denk maar aan Elstar, Braeburn en Golden Delicious. Allemaal gezonde appels van Nederlandse bodem. Maar er zijn ook rotte appels. En voorzitter, nu zijn we aangekomen bij de kern van mijn verhaal, deze rotte appels mag je wel vergelijken. In dit geval met schapen. Want als die eenmaal over de spreekwoordelijke dam zijn (of, wat wij altijd zeggen, de letterlijke grens) dan volgen er meer. Veel meer. Een ware tsunami. Daar kun je de klok op gelijk zetten. Zowaar het nu vier uur is. En daarom, voorzitter…

Wat? Is het al zes uur? Zomertijd geweest? Maar dan zet je de klok toch een uur terug? Dat doen wij bij ons in de partij altijd. De klok terugdraaien. Enfin, waar was ik gebleven.

Oja, als die rotte appels dus over de grens zijn getrokken met in hun kielzog hordes kansloze zogenaamde familieleden die onder het mom van gezinshereniging ook hun geluk hier proberen te zoeken, dan voorzitter, en ik rond af, dan wordt het tijd om die door de statistiek aangetoonde diversiteit, waar ik heilig in geloof voorzitter, om die diversiteit juist omdat ze zo divers is met het juiste instrument aan te pakken! De schapen zullen allemaal over dezelfde kam geschoren worden! De kam der gerechtigheid. Een kam die gelijkmatig door de verschillende woeste haardossen vol luis zal gaan om de kaffer van de moordenaar te scheiden. Omdat wij geleerd hebben, ja voorzitter wij leren hier wel degelijk elke dag in de kamer, dat de ene moslim de andere niet is. Onderzoek toont aan dat de ene moslim steelt en bedriegt en de andere moslim moordt en bedreigt. Dat nu zijn onderzoeken die er wel toe doen en de harde realiteit niet onder linkse voorwendselen verhullen.

Ik eindig mijn betoog voorzitter, door te poneren dat onze partij, die in zoveel zaken een afwijkende mening verkondigt dan de overige partijen in de kamer, wat betreft het gelijkheidsbeginsel niet ver af staat van de rest door te beweren dat elke moslim in principe uniek is in de manier waarop hij of zij de boel probeert te belazeren en ieder zijn of haar eigen misdadig verleden heeft en daarom dus met eenzelfde gelijke aanpak opgepakt, onderzocht en uitgewezen dient te worden. Juist om recht te doen aan ieders individualiteit.

In die zin huldigen wij het principe van gelijke moslims, gelijke kammen.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *