Intreding gemist

Hangend in een posi­tie hoog in een hoek tegen het pla­fond had ik een goed overzicht. Bene­den mij kabbelde de ver­gader­ing voort. De voorzit­ter deed zijn best om actiepun­ten op het kri­tis­che pad extra urgen­tie mee te geven en de eigenaren enige reac­tie te ont­lokken. Maar het kon mij en de andere aan­wezi­gen niet boeien. Het weer buiten was te mooi en het week­end lonk­te. De wild­ste plan­nen gin­gen door mijn hoofd. Nog enkele uren en ik zou ergens in de bin­nen­stad op een ter­ras zit­ten met een glas koud bier voor me. Hoog­ste tijd om terug in te tre­den. Loom liet ik me naar bene­den zakken om met een schok te ont­dekken dat iedereen al verd­we­nen was. Ikzelf ook.

~ ~ ~

Ook gepub­liceerd op www.120w.nl

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets