Dagboekfragment uit een leven niet geleefd

Lief dag­boek,

het is alweer lang gele­den dat… Nee! Laat ik maar gewoon de waarheid neer­schri­jven. Waarom die arro­gantie dat ik meen reken­ing te moeten houden met het feit dat deze ver­sla­g­leg­ging van een lev­en nooit geleefd ooit door iemand gelezen zal gaan wor­den. De hoog­moed! Dus waarom die schi­jn? Juist hier op deze plek die dat niet nodig heeft. Weg met die onzin! Laat ik maar gewoon eerlijk zijn.

Het is van­daag de eerste keer dat ik ein­delijk eens iets over mijn tri­este troost­eloze lev­en op papi­er ga zetten. Geen leu­gens over een pret­tig dag­je met vrouw en kinders in de Eftel­ing. En pan­nenkoeken na. Plus een grap­pige anek­dote met de jong­ste in de hoof­drol. Niets van dat al.

~ ~ ~

Ook gepub­liceerd op www.120w.nl

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets