Inside his head

… weet toch dat we afge­spro­ken had­den dat ze zou bellen wan­neer het lat­er dan elf uur zou wor­den en nu is het god­ver­domme al half twaalf en ze is nog niet thuis en natu­urlijk laat ze ook weer niets van zich horen . alsof we de vorige keer daar al niet genoeg her­rie over hebben gehad maar nee hoor mevrouw is dat alle­maal allang weer ver­geten . komt straks bin­nen­gelopen en speelt de ver­mo­orde onschuld . er zal toch niets gebeurd zijn ? dat ze d’r maar van d’r fiets aftrekken de bosjes in sleuren en goed onder­han­den nemen . kijken of ze d’r dan ook vies van is . is er echt niks beters op tv ? zal d’r leren . zal ik ‘r bellen ? dacht ’t niet . ze kan kapot vallen met d’r vriendin­nen . alsof ik niet besta . is ’t al twaalf uur ! ? ik heb ’t gehad en ga naar bed . waar bli­jft ze toch ? ze ziet maar hoe ze thuiskomt . shit ik zou d’r ophalen . waarom belt ze nou niet ? ik ben d’r slaaf­je toch zek­er niet . ik geef ‘r de wind van voren . ze belt maar een taxi ! ik heb dorst . wat is dat toch met die tv . echt geen bal te beleven . alsof ik d’r mor­gen­vroeg niet op tijd uit moet . dit is echt de laat­ste keer dat ik haar ga ophalen . jeezuskris­tus half twee ! wat is dat kut­gelu­id ? waar is m’n tele­foon ? wie belt er nou zo laat ? zul je d’r ein­delijk hebben ! als alles maar goed is . ik hoop niet …

Dag schat, heb je een leuke avond gehad? Kan ik je komen ophalen?”

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets