Voor de goedgelovigen

“Goedemorgen. Namens de gezagvoerder heten wij u welkom bij wat zich laat aanzien als uw laatste tripje hier op aarde. Wij transporteren u namelijk, en dat mag geen verrassing zijn, naar het einde der tijden. De afgelopen jaren heeft u allen blijk gegeven van een primitief geloof in zoiets onbenulligs als het feit dat de aarde ten onder zou gaan op een exact gedefinieerd tijdstip. Welnu, laat ons duidelijk zijn, dat tijdstip is inderdaad via visioenen tot u gekomen.
Echter we hadden gehoopt dat deze test die we verplicht uitvoeren in het kader van Human Readiness 4.0 op den duur toch gaandeweg minder slachtoffers zou eisen. Goedgelovigheid voert nog steeds de boventoon. Maar geloof ons, het gaat geen pijn doen.”

~ ~ ~

2 reacties op “Voor de goedgelovigen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *