Boodschappenlijstje – 18+

Willem-Jan kon zich niet herinneren ooit zo’n hevig orgasme te hebben gehad. Hij had er zelfs bij geschreeuwd. Iets wat hem nooit mogelijk had geleken. Vrouwen, ja, die gilden tijdens het klaarkomen. Althans dat had hij gezien, of beter, gehoord op ettelijke pornofilms. Maar mannen. Die hielden het bij onderdrukt gegrom of wat gekreun. Hijzelf niet uitgezonderd. Daarbij speelde ook wel mee dat de laatste jaren de omstandigheden zodanig waren dat hij de meeste keren in heimelijke afzondering zijn hoogtepunt in stilte onderging. Meestal lag zijn vrouw al in bed en maakte hij gebruik van de vele sekssites op internet om in zijn studeerkamer aan zijn gerief te komen.

Met het geluid van de pc op mute en voor de volle honderd procent gespitst op het niet worden betrapt was het een wonder te noemen dat het hem een enkele keer lukte om een bescheiden zaadlozing te produceren. Het plichtmatige en van alle fantasie gespeende karakter van de zeldzame gelegenheden dat hij zijn vrouw mocht bestijgen was verder ook niet echt bevorderlijk ter compensatie. Met de ogen strak dichtgeknepen om het doodse witte lijf van zijn vrouw maar niet te hoeven zien haalde hij geforceerd de uiterst bereidwillige dames van internet voor de geest om zich richting een climax te werken. Het geluid dat hij daarbij uitte was eerder een uitdrukking van opluchting dan van genot. Zijzelf hield het bij een beschaafd zuchtje. Alsof het laatste restje oude lucht uit een lekke fietsband verdween. Willem-Jan draaide zich daarna altijd meteen op zijn zij. Weg van haar te week geworden lichaam waar hij totaal geen vat meer op had. Vaak trok hij de lakens over zijn oren om maar niet te horen hoe zij met misprijzend gemompel bezig was het sperma tussen haar borsten weg te poetsen. Inwendig vervloekte hij haar hierom. Het voelde als een vernedering.

Wat een contrast met wat hem zojuist was overkomen. En dat met een hem totaal onbekende vrouw. Eentje die hij vóór de dag van vandaag nog nooit ontmoet had. Alleen maar omdat hij eerder die ochtend getuige was geweest hoe zij een briefje liet vallen was hij met haar in contact gekomen. Met zijn echtgenote was hij bezig de wekelijkse boodschappen te doen in de plaatselijke supermarkt. Als gewoonlijk stond zij weer uren te dubben bij de vleeswaren terwijl hij ongeduldig met het winkelkarretje was doorgelopen naar de zuivel. Daar zag hij haar staan. Een vrouw rechtstreeks weggelopen uit de websites die hij ‘s avonds tot in de late uurtjes afschuimde. Met open mond bleef hij haar aanstaren zonder dat zij het in de gaten leek te hebben. Totdat ze zich plots omdraaide en hem recht in de ogen aankeek. Willem-Jan dacht dat hij door de grond zakte. Hij wist dat hij tot ver achter zijn oren dieprood kleurde. Zonder gêne bracht de vrouw langzaam de spuitbus slagroom die ze in haar hand hield naar de mond en deed alsof ze de inhoud in haar keel spoot. Zonder haar blik van hem af te wenden likte ze daarna haar lippen schoon. Hij voelde hoe een opkomende erectie bekneld raakte in zijn broek maar durfde zich niet te bewegen. Bang dat de betovering zou worden verbroken. Totdat plots alsnog de schrille stem van zijn echtgenote aan de situatie een einde maakte. De vrouw legde met een glimlach naar Willem-Jan de spuitbus in haar winkelmandje. Hierna haalde ze een briefje uit haar jaszak wat ze hem toewierp. Voordat zijn echtgenote verscheen had Willem-Jan het briefje opgeraapt en opgeborgen. De vrouw was verdwenen.

Op het briefje stond het volgende: 2x komkommer, aardbeien, slagroom, vloeibare chocolade, batterijen AA en een halfje witbrood.

Het was geschreven op wat schijnbaar een blaadje uit een aantekeningblokje was. Bovenaan stond een bedrijfslogo en adres. Later die dag was Willem-Jan opnieuw naar de winkel gegaan en alles op het lijstje aangeschaft. Plus nog een flesje massage-olie. Verder durfde hij niet te gaan hoe graag hij ook een passend massage-apparaat had willen kopen voor bij de batterijen. Daarna had hij zorgvuldig zonder dat zijn echtgenote het zou merken kleine beetjes van haar slaaptabletten verdeeld over alles wat zij die dag aan eten en drank naar binnen werkte. Vroeg in de avond viel ze in slaap op de bank. Willem-Jan sprong snel onder de douche en kleedde zich om. Te voet liep hij naar het adres wat hij uit zijn hoofd had geleerd. Met bonkend hart belde hij om negen uur bij haar aan. Hij dacht bijna flauw te vallen toen ze de voordeur opende. “Weet iemand dat je hier bent?” vroeg ze als eerste.

Willem-Jan kwam langzaam weer bij zinnen. De ergste naschokken van zijn orgasme waren weggezakt. Hij begon het koud te krijgen. Nu de opwinding uit zijn lichaam was weggevloeid werd hij zich bewust van de ongemakkelijke houding waarin hij lag. Met de benen hoog opgetrokken en een komkommer in zijn achterste was het moeilijk te ontspannen. Helaas kon hij er zelf weinig aan veranderen, geboeid als dat hij was. Moeizaam kon hij zijn hoofd een beetje draaien. Vanuit zijn ooghoeken zag hij de vrouw achterovergeleund tegen de muur van de kamer staan. Smakelijk at ze enkele aardbeien die ze telkens door een schaaltje haalde voordat ze ze in haar mond stak. Willem-Jan wist dat dit geen slagroom was. Hij kreeg kramp in zijn nek en keek weer omhoog. Aan het plafond waren grote haken, katrollen en allerlei kabels bevestigd. Het besef van tijd was hij compleet kwijtgeraakt. Misschien was zijn echtgenote ondertussen alweer wakker en op zoek naar hem. Maar zoals hij al bij de deur gezegd had, wist niemand waar hij was.

Willem-Jan ging ervan uit dat hij voorlopig niet gevonden zou worden. Maar ergens diep, diep van binnen, vond hij dat ook niet erg. Het was wel goed zo. Hij had alleen misschien wat minder grote komkommers moeten kopen.

~ ~ ~

6 reacties op “Boodschappenlijstje – 18+”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *