Boodschappenlijstje — Doe het zelf

De rij voor de kas­sa schoot langza­am op. Ongeduldig con­troleerde hij de zoveel­ste keer of alles van het lijst­je in het kar­ret­je lag. Hij wilde terug naar huis. In gedacht­en liep hij het lijst­je af van zak­en die hij nog moest doen. Vanavond kwam zijn nieuwe vriendin voor de eerste keer bij hem op bezoek en alles moest piek­fi­jn in orde zijn. Thuis had hij een keurige rij lijst­jes klaarliggen om niets te ver­geten. Ja, hij was een echte lijst­jes­man. En deze week had hij ein­delijk zijn droomvrouw gevon­den.
Een vrouw om in te lijsten. Hij kon niet wacht­en. De kass­abe­di­ende begon zijn spullen te scan­nen: 24 pluggen, 24 schroeven, hout­li­jm, 4 planken, 3 beugels, spijk­ers, beton­boort­jes, verf Ral 9010.

Ook gepub­liceerd op www.120w.nl

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets