Werk in uitvoering

Hij stond in het mid­den van de kamer en keek om zich heen. Hoge wan­den. Egaal wit. Idem het pla­fond en de beton­nen vlo­er. De ruimte leeg op een keuken­trap na. In zijn hand een pot­lood. Ooit was het gloed­nieuw geweest, met een vli­jm­scherpe punt. Dat was alweer lang gele­den. Nu was er nog maar een stom­p­je van over.
Slechts met moeite kon hij het goed vasthouden om zijn werk verder voort te zetten. Het was de eerste keer dat hij zich realiseerde dat hij niet vol­doende mate­ri­aal had om het project af te mak­en. Vreemd dat hij hier nooit bij had stilges­taan. Nog­maals keek hij rond en was onder de indruk van de vorderin­gen ter­wi­jl hij begon te gum­men.

~ ~ ~

Ook gepub­liceerd op www.120w.nl

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets