Werk in uitvoering

Hij stond in het midden van de kamer en keek om zich heen. Hoge wanden. Egaal wit. Idem het plafond en de betonnen vloer. De ruimte leeg op een keukentrap na. In zijn hand een potlood. Ooit was het gloednieuw geweest, met een vlijmscherpe punt. Dat was alweer lang geleden. Nu was er nog maar een stompje van over.

Slechts met moeite kon hij het goed vasthouden om zijn werk verder voort te zetten. Het was de eerste keer dat hij zich realiseerde dat hij niet voldoende materiaal had om het project af te maken. Vreemd dat hij hier nooit bij had stilgestaan. Nogmaals keek hij rond en was onder de indruk van de vorderingen terwijl hij begon te gummen.

~ ~ ~

1 reactie op “Werk in uitvoering”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *