Ome Cor – één openbaring…

Eénmaal had hij het zijn moeder op de man af gevraagd. Of ze iets met Ome Cor had gehad? Ze had hem meewarig aangekeken en geen antwoord gegeven. In plaats daarvan had ze hem dicht tegen zich aangetrokken en op het hoofd gekust. Heel even waande hij zich veilig tussen de zachte borsten van zijn moeder. Maar al snel zag hij in het donker …

~ ~ ~

Benieuwd hoe dit verhaal verder gaat?
Bestel dan de bundel ’30 Openbaringen’ en steun ook nog eens Pink Ribbon.

’30 Openbaringen’ kost € 10,- (excl. verzendkosten) en is nu al te bestellen. Stuur een mail naar verhalenvertellers@live.nl en blijf zo ook op de hoogte van de vorderingen.
Je kunt de bundel ook bij mij bestellen door een mail te sturen naar peterpellenaars @ me.com

’30 Openbaringen’ zal op 18 september aanstaande officieel gepresenteerd worden in Houten. Dit evenement zal opgeluisterd worden met voordrachten van Carel de Mari, Ellen Kiel, Peter Pellenaars, Trudy Selier, Ron Bruins, Arinka Linders, Maarten Willems, Jeanet Beukers en Theo van Rijn. De muzikale omlijsting is in handen van Norma de Jong en Hans Ruitenberg. Aan de muziek zullen nog twee acts toegevoegd worden.
De presentatie van het programma wordt gedaan door Ditte Dirksen.

~ ~ ~