Fantasie

“Hoor ik dat nou goed? Komt er iemand naar boven?”

Verbaasd keek ik op. Haar grote teen nog in mijn mond. Ik hoorde niets. Hoe zou het ook kunnen? Zojuist had ik nog alle deuren op slot gedaan. Met iets van teleurstelling liet ik haar teen gaan.
“Ik hoor niets.”
Langs haar gestrekte been keek ik tegen haar lonkende kruis. Het flakkerende kaarslicht deed het weinige rossige schaamhaar af en toe vlammen. Ik kietelde onder haar voetzool en begon tussen haar licht gespreide tenen te likken. Ze kreunde zacht.

“Ik hoor toch echt iemand de trap oplopen. Oh, ik schaam me dood als ze mij hier zo vinden.”

Opnieuw staakte ik mijn activiteiten.
“Hoe kan er nu iemand binnen zijn, ik heb…”
Ik maakte mijn zin niet af.

“Wat? Wat is er? Is er echt iemand? Zei ik het niet! Oh, wat moet ik nu?

Ze draaide onrustig op het bed heen en weer. Omdat haar handen aan het boveneind van het bed waren vastgebonden en haar voeten aan het andere eind kon ze nergens naar toe. Roomwitte borsten bewogen zacht wiegend van links naar rechts.
“Sstt, ik ga wel even kijken.”
Voordat ze kon protesteren propte ik het zwart kanten slipje in haar mond. Bij toeval zat het kleine strikje aan de voorkant tussen haar lippen. Mijn cadeautje voor later vanavond.

Een kwartiertje later haalde ik het minieme kledingstuk weer uit haar mond. Hijgend kwam ze op adem.
“Je had gelijk,” zei ik. “Er is echt iemand in huis.”
Terwijl ik sprak kneep ik zacht om beurten in haar linker- en rechtertepel. Omdat een reactie uitbleef trok ik nu wat harder.

“Wie? Wie is er in huis? Waar is hij nu? Heb je hem weggestuurd?”

“Wie zegt dat het een man was? Maar het klopt. Het was mijn neef. Hij heeft ooit een sleutel van mij gekregen toen hij tijdelijk om woonruimte verlegen zat.”
Uit het nachtkastje haalde ik twee kleine klemmetjes die ik op haar tepels zette. Ik vermeed het om al te voorzichtig te zijn. Hierna bevestigde ik er een zilverkleurige ketting tussen.
“Vanavond kwam mijn neef die sleutel terugbrengen. Ik was dat helemaal vergeten.”
Ik nam de ketting goed vast en gaf er een ruk aan. Alles bleef vastzitten. Nogmaals trok ik aan de ketting maar liet de spanning er nu op en bracht ‘m voor haar mond. Ze begreep de hint en nam de ketting tussen haar tanden. Tevreden bekeek ik het resultaat.
“Hij wilde een biertje blijven drinken, maar ik heb hem verteld dat we boven bezig waren.”
Haar blinddoek was aan de ene kant wat naar boven verschoven, zo zag ik nu.
“Heb jij geprobeerd die blinddoek af te schudden!”
Ze knikte heftig van nee met de ketting nog steeds tussen de tanden. Toch besloot ik haar passend te straffen nadat ik de blinddoek weer goed voor haar ogen had gedaan.
“Mijn neef wilde meteen naar huis gaan, maar ik heb hem gevraagd om naar boven te komen. Tenslotte heb je al zo vaak gesmeekt om eens een trio uit te proberen, dus ik dacht…”

“Schat, je neef is toch niet echt boven? Dat van die trio was voor de grap. Een fantasie. Om ons sexleven spannend te houden.”

Ze had de ketting uit haar mond laten glippen.
“Wie heeft je gezegd dat je mocht praten?”
Ik gaf haar enkele klappen met mijn platte hand op haar onderlijf waar ik eerder een flink kussen onder had geschoven. Zo kon ik overal goed bij.
“Een fantasie. Om ons sexleven spannend te houden.” Ik herhaalde haar woorden en blies zacht tussen haar benen waar ik net nog striemende slagen had laten neerkomen.
“Wat dacht je zelf…?”
Hardop vroeg ik mijn neef dichterbij te komen.

Voordat ze haar mond weer om de ketting sloot, zei ze nog snel

“Ik hou van je.”

~ ~ ~

Geschreven n.a.v. een verzoek door LS Harteveld * Queen of Erotica * (@LSHarteveld) om een fictief blog te schrijven over een trio, waarin twee mannen en één vrouw figureren. 

~ ~ ~

16 reacties op “Fantasie”

    1. Ik heb er dus over nagedacht en het blijft een deel 1. Ieder is vrij zijn/haar eigen deel 2 en verder er op los te laten! En ik heb er geen enkel probleem wanneer dat resulteert in een blog, zolang het maar doorgelinkt wordt naar dit blog 😉

    1. Ik neem aan dat het een compliment is, maar helaas is het concept van ‘een bank vooruitgaan’ niet bij mij bekend. Kun je wat meer uitleg geven voordat ik er mijn eigen twisted fantasie op los laat…

  1. Pingback: Making the Difference – 9 - petepel - petepel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *