het vooruit

Stel je voor dat ik een blog in ‘het vooruit’ had geschreven. Bijvoor­beeld over het feit dat ik van­daag mijn nieuwe bril zou gaan ophalen.

Niet dat mijn bril nu zo blog­waardig is. Het zijn eerder de nieuwe glazen die er in zit­ten die miss­chien wat aan­dacht ver­di­enen. Deze keer zou ik namelijk de over­stap mak­en naar de zoge­naamde mul­ti­fo­cale glazen die geschikt zijn om zow­el van dicht­bij te kun­nen lezen als ver­af te kun­nen zien. Dat zou gegaran­deerd wat komis­che sit­u­aties hebben opgeleverd omdat het nogal onwen­nig is wan­neer je deze glazen gaat gebruiken. Maar helaas.

Bij het uit­pakken van de bril door de opti­cien, bleek het link­er­glas gebarsten te zijn. Ik kon met lege han­den naar huis en kri­jg een ‘herkans­ing’ zoals mij werd verteld.

U kunt zich voorstellen hoe blij ik was dat ik geen blog in ‘het vooruit’ had geschreven.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets