Press "Enter" to skip to content

Kat

Gis­ter las ik een blog van Robert Kei­zer (@robertkeizer). Hij had die dag geen blog geschre­ven. Omdat het aan z’n kat lag. Ik vind dat erg flauw. Ten eer­ste had hij die dag wèl een blog geschre­ven. En ten twee­de vind ik het niet leuk dat hij z’n kat de schuld gaf van het feit dat hij geen blog geschre­ven had. Het was ook niet eer­lijk. Want hij had dus wèl een blog geschre­ven. Of had ik dat al gezegd?

Weet u wat het is met kat­ten? Je kunt er altijd wel een blog over schrij­ven. Daar­om ben ik zo boos op Robert Kei­zer. Omdat hij het poten­ti­eel aan blog­ma­te­ri­aal niet wil zien. Het ligt bij wij­ze van spre­ken voor het opra­pen. Maar wat doet hij? Kla­gen! Als­of er niet altijd iets leuks te blog­gen is over je kat!
Neem nu die van mij. Toe­val­lig zit ie nu te sla­pen. Maar anders.

~ ~ ~

9 Comments

 1. Merel 28 februari 2012

  Ahhh die kat van jou is een plaat­je! (haalt vast nooit kat­ten­kwaad uit.…)

 2. Naomi 28 februari 2012

  Haha, wat een lief­fie!

 3. Jolka 28 februari 2012

  .. de zweep erover..

 4. Rianne 28 februari 2012

  Wat lief!! Mijn hond bezorgt me ook altijd inspi­ra­tie 🙂

 5. Internetfenomeen? | Knetter 29 februari 2012

  […] ont­dek­te ik dat een van ‘s lands meest geta­len­teer­de blog­gers mij met naam en toe­naam in zijn blog had genoemd. Met een link naar mijn eigen blog, dat ook nog eens. Waar er ‘s mor­gens nog voor­al […]

 6. Ellen 10 maart 2012

  Haha­ha­haaaa!! Gewel­dig!! Die kat­ten van jul­lie! Tis wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *