Kat

Gis­ter las ik een blog van Robert Keiz­er (@robertkeizer). Hij had die dag geen blog geschreven. Omdat het aan z’n kat lag. Ik vind dat erg flauw. Ten eerste had hij die dag wèl een blog geschreven. En ten tweede vind ik het niet leuk dat hij z’n kat de schuld gaf van het feit dat hij geen blog geschreven had. Het was ook niet eerlijk. Want hij had dus wèl een blog geschreven. Of had ik dat al gezegd?

Weet u wat het is met kat­ten? Je kunt er alti­jd wel een blog over schri­jven. Daarom ben ik zo boos op Robert Keiz­er. Omdat hij het poten­tieel aan blog­ma­te­ri­aal niet wil zien. Het ligt bij wijze van spreken voor het oprapen. Maar wat doet hij? Kla­gen! Alsof er niet alti­jd iets leuks te bloggen is over je kat!
Neem nu die van mij. Toe­val­lig zit ie nu te slapen. Maar anders.

puck

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets