Kat

Gis­ter las ik een blog van Robert Kei­zer (@robertkeizer). Hij had die dag geen blog geschre­ven. Omdat het aan z’n kat lag. Ik vind dat erg flauw. Ten eer­ste had hij die dag wèl een blog geschre­ven. En ten twee­de vind ik het niet leuk dat hij z’n kat de schuld gaf van het feit dat hij geen blog geschre­ven had. Het was ook niet eer­lijk. Want hij had dus wèl een blog geschre­ven. Of had ik dat al gezegd?

Weet u wat het is met kat­ten? Je kunt er altijd wel een blog over schrij­ven. Daar­om ben ik zo boos op Robert Kei­zer. Omdat hij het poten­ti­eel aan blog­ma­te­ri­aal niet wil zien. Het ligt bij wij­ze van spre­ken voor het opra­pen. Maar wat doet hij? Kla­gen! Als­of er niet altijd iets leuks te blog­gen is over je kat!
Neem nu die van mij. Toe­val­lig zit ie nu te sla­pen. Maar anders.

~ ~ ~

6 reacties op “Kat”

Reacties zijn uitgeschakeld.