Kat

Gister las ik een blog van Robert Keizer (@robertkeizer). Hij had die dag geen blog geschreven. Omdat het aan z’n kat lag. Ik vind dat erg flauw. Ten eerste had hij die dag wèl een blog geschreven. En ten tweede vind ik het niet leuk dat hij z’n kat de schuld gaf van het feit dat hij geen blog geschreven had. Het was ook niet eerlijk. Want hij had dus wèl een blog geschreven. Of had ik dat al gezegd?

Weet u wat het is met katten? Je kunt er altijd wel een blog over schrijven. Daarom ben ik zo boos op Robert Keizer. Omdat hij het potentieel aan blogmateriaal niet wil zien. Het ligt bij wijze van spreken voor het oprapen. Maar wat doet hij? Klagen! Alsof er niet altijd iets leuks te bloggen is over je kat!
Neem nu die van mij. Toevallig zit ie nu te slapen. Maar anders.

~ ~ ~

9 reacties op “Kat”

  1. Pingback: Internetfenomeen? | Knetter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *