Bijna op

Niet altijd is aan de buitenkant zichtbaar hoe het met de binnenkant gesteld is.
Totdat iemand er duiding aan geeft.

~ ~ ~

Pas geleden is de #PHOT (Photo on Tuesday) begonnen. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT (Word on Thursday), alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een blogexperiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan veranderen. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link in de reactiebox!

Natuurlijk uit de creatieve koker van Karin Ramaker.

~ ~ ~

5 reacties op “Bijna op”

  1. Die is heel gaaf gevonden… en zo is het met een hoop dingen gesteld, als je de buitenkant ziet, wil dat inderdaad nog niet zeggen dat je de binnenkant ook kent… Leuk hoor… 😀

    1. Het kaartje was neergezet door onze werkster. Zij komt altijd op de donderdag en heeft nogal bijzondere trekjes wat betreft dingen opruimen en berichtjes achter laten. Dit ontdekten we pas van het weekend. Nadat we de boodschappen hadden gedaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *