Verboden afslag

sommige zijweggetjes
nodigen uit
eventjes de doorgaande weg
te verlaten

sommige niet

~ ~ ~

Een fotoblog in het kader van #PHOT (Photo on Tuesday).
Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT (Word on Thursday), alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een blogexperiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan veranderen. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link in de reactiebox bij
 Karin Ramaker uit wiens creatieve koker deze opdracht komt.

~ ~ ~

2 reacties op “Verboden afslag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *