Schuldig

Hij zat er maar mee.
Had hij gefaald? Trof hem alle blaam?
Maar nu kan ik ‘m geruststellen. Het hoort er bij.
Niet langer getreurd. Tijd om weer vooruit te kijken.
En de boel goed te managen.

~ ~ ~

Foto van een artikel uit het NRC (hoezo omslachtig) van 4 mei 2012, welke ik vandaag pas tijdens de lunch onder ogen kreeg.
Het volledige artikel kan hier aangeschaft worden. 

Een fotoblog in het kader van #PHOT (Photo on Tuesday).
Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT (Word on Thursday), alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto, zonder thema, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht. Elke dinsdag verschijnt een #PHOT opdracht. Het is een blogexperiment waarbij misschien op later termijn iets aan kan veranderen. Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link in de reactiebox bij
 Karin Ramaker uit wiens creatieve koker deze opdracht komt.

~ ~ ~

3 reacties op “Schuldig”

    1. Aan de ene kant wel, maar aan de andere kant zit er ook die kans in dat je door teveel schuldgevoel niet meer tot handelen komt. Maar, inderdaad, ik vind het een interessante nieuwe toevoeging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *