Leuk

In het kader van je moet alles een keertje uitproberen heb ik vandaag maar eens een facebook fan pagina voor deze blogsite aangemaakt. De echte aanleiding was dat ik dit voor het bedrijf van Inge ‘moest’ gaan doen, en omdat ik hier totaal geen ervaring mee had leek het mij beter om mijn eigen petepel als proefkonijn te gebruiken. Want met dat facebook weet je het maar nooit.

Het moet gezegd, het ging makkelijker en sneller dan gedacht. Wel jammer dat er niet een categorie bestaat (althans ik kon ‘m niet vinden) voor een blogsite. Daarom maar gekozen voor ‘magazine’.

Nu is petepel voortaan aanwezig op facebook. En het voelt aan alsof ik naar de beurs ging. Al snel kwamen de eerst ‘aandeelhouders’ zich melden. Die hebben er blijkbaar vertrouwen in. Zie ze hiernaast in de kantlijn staan kijken. Verwachtingsvol. Zij vinden deze site leuk. Dat schept verplichtingen.

Laat ik dus maar snel stoppen met het gepiel aan die fan page en een blog gaan schrijven. Het moet wel leuk blijven!

~ ~ ~

Je kunt kon petepel.nl op facebook leuk vinden.

~ ~ ~

2 reacties op “Leuk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *