Leuk

In het kad­er van je moet alles een keert­je uit­proberen heb ik van­daag maar eens een face­book fan pag­i­na voor deze blogsite aange­maakt. De echte aan­lei­d­ing was dat ik dit voor het bedri­jf van Inge ‘moest’ gaan doen, en omdat ik hier totaal geen ervar­ing mee had leek het mij beter om mijn eigen pete­pel als proe­fkoni­jn te gebruiken. Want met dat face­book weet je het maar nooit.

Het moet gezegd, het ging makke­lijk­er en sneller dan gedacht. Wel jam­mer dat er niet een cat­e­gorie bestaat (althans ik kon ‘m niet vin­den) voor een blogsite. Daarom maar gekozen voor ‘mag­a­zine’.

Nu is pete­pel voor­taan aan­wezig op face­book. En het voelt aan alsof ik naar de beurs ging. Al snel kwa­men de eerst ‘aan­deel­houd­ers’ zich melden. Die hebben er blijk­baar vertrouwen in. Zie ze hier­naast in de kantli­jn staan kijken. Verwacht­ingsvol. Zij vin­den deze site leuk. Dat schept ver­plichtin­gen.

Laat ik dus maar snel stop­pen met het gepiel aan die fan page en een blog gaan schri­jven. Het moet wel leuk bli­jven!

~ ~ ~

Je kunt pete­pel hier op face­book leuk vin­den.
En de fan pag­i­na voor het bedri­jf van Inge kun je hier leuk vin­den. 

~ ~ ~

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets