Los

Jon­gen, in het leven ligt niets vast
zei zijn moeder.
Dat kan wel zo zijn
zei hij met vol­le mond
maar zo kom ik nooit van je los.

~ ~ ~

Mijn bij­dra­ge voor #wot dd 16/8/2012
Wat is wot? => Wri­te on Thurs­day, een blo­gi­ni­ti­a­tief van Karin Ramaker

Deze week is het woord ‘Los’:
niet of niet ste­vig vast

~ ~ ~ 

5 reacties op “Los”

 1. Tja. Was mijn eer­ste gedach­te. Gis­te­ren. Van­daag merk ik de glim­lach rond mijn mond­hoe­ken. De vondst vind ik echt gewel­dig. De foto vind ik pijn­lijk om te zien. Want het bestaat. Die claim. Van moe­der. Of van kind. Of van beiden.
  Een paar sim­pe­le regels. Een spre­ken­de foto. Maakt veel los. Kan veel los­ma­ken. Voor wie dit leest. En zich even de tijd gunt. Om voor­bij de vondst te kijken.
  Dank je wel.

 2. Ik heb een heel vreem­de erva­ring bij het zien/lezen van dit blog. Ineens staat mijn droom van van­nacht me weer hel­der voor de geest (die ik wer­ke­lijk ver­ge­ten was). Ik droom­de dat ik een baby­jon­ge­tje aan mijn borst had, heel klein nog. En ik was bang dat hij zou stik­ken, omdat ik hem zo goed bedek­te. Af en toe keek ik of hij nog leef­de. En zodra ik hem van me af hield en neer wil­de leg­gen in een bed­je, begon hij hart­ver­scheu­rend te hui­len. Zo wist ik in ieder geval dat hij er nog was.
  Over ‘los’ gespro­ken… zal wel wat te bete­ke­nen hebben. 😉 

  Fraai beeld met woor­den. Ik moest dit schijn­baar vandáág onder ogen krijgen.

  1. Mocht je er ooit ach­ter­ko­men wat de die­pe­re bete­ke­nis van je droom zou kun­nen zijn, dan lees ik daar graag een blog over 😉

Reacties zijn uitgeschakeld.