5 gedachten over “Los

  1. Tja. Was mijn eerste gedachte. Gisteren. Vandaag merk ik de glimlach rond mijn mondhoeken. De vondst vind ik echt geweldig. De foto vind ik pijnlijk om te zien. Want het bestaat. Die claim. Van moeder. Of van kind. Of van beiden.
    Een paar simpele regels. Een sprekende foto. Maakt veel los. Kan veel losmaken. Voor wie dit leest. En zich even de tijd gunt. Om voorbij de vondst te kijken.
    Dank je wel.

  2. Ik heb een heel vreemde ervaring bij het zien/lezen van dit blog. Ineens staat mijn droom van vannacht me weer helder voor de geest (die ik werkelijk vergeten was). Ik droomde dat ik een babyjongetje aan mijn borst had, heel klein nog. En ik was bang dat hij zou stikken, omdat ik hem zo goed bedekte. Af en toe keek ik of hij nog leefde. En zodra ik hem van me af hield en neer wilde leggen in een bedje, begon hij hartverscheurend te huilen. Zo wist ik in ieder geval dat hij er nog was.
    Over ‘los’ gesproken… zal wel wat te betekenen hebben. 😉

    Fraai beeld met woorden. Ik moest dit schijnbaar vandáág onder ogen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *