Verkeerd

“Volgens mij heb je je schoenen verkeerd om aangetrokken.”
“Nee hoor, het zit goed zo, opa.”

Wie maakt dat eigenlijk uit? Verkeerd?
Stoort het mij omdat het niet overeenkomt met het beeld dat ik heb van links en rechts?
Uiteindelijk zijn het zijn schoenen. En zijn voeten.
Niet de mijne.
Daar is niets verkeerds aan.

~ ~ ~

Een fotoblog in het kader van #PHOT (Photo on Tuesday).
Heb jij een foto voor dinsdag en een blog, doe mee en zet je link in de reactiebox bij Karin Ramaker uit wiens creatieve koker deze opdracht komt.

~ ~ ~

5 reacties op “Verkeerd”

  1. Precies. Net als die eeuwige discussie over 2 verschillende sokken. Is in sommige contreien een punt van discussie. Laat ze toch 2 verschillende sokken aantrekken als ze dat willen. Ben je nou voer voor psychologen, groei je op voor galg en rad, gaat het nu echt niet goed met je komen in de nabije toekomst? Wat ligt er allemaal op je pad met die 2 verschillende sokken? Drank, drugs, foute vrouwen.. of mannen..? Oh mijn God! Stel je toch eens voor dat ie ook nog verliefd wordt op een man. Dat zou helemaal een schande zijn! Krijgen wij straks ook nog de schuld; het komt allemaal doordat hij als kind verschillende sokken droeg..
    Ik draaf door.. misschien. Maar die hokjesgeesten van sommige mensen..

    1. Niet het dragen van die 2 verschillende sokken is wat sommige kinderen blijvend kan beschadigen, maar het algehele tumult om hen heen door de betweterige ouderen. Die verpesten zo’n kind meteen door elk (onbewust) creatief initiatief rigoreus te veroordelen.
      Draaf maar lekker door, ik volg je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *