50books — vraag 2

Deze blog­post is deel 2 van 50 in de serie 50books — 2013

Vraag 2:
Welk boek kri­jg je maar niet uit­gelezen, hoe vaak je er ook aan begint? *

Zelf ben ik een lez­er die, een­maal aan een boek begonnen, het ook wil uitlezen. Goed­schiks of kwaad­schiks. Maar eerlijk­shalve moet ik beken­nen dat er een redelijke stapel boeken ligt waar ik om diverse rede­nen ben vast­gelopen en vooral­snog niet in verder ga lezen. Toch ga ik ze weer oppakken. Ooit. En een nieuwe kans geven. Want ik ben een twi­jfe­laar. Vraag me telkens af of ik iets over het hoofd heb gezien. Of dat het mooie nog moet komen. Dus lees ik door. Tot het (soms bit­tere) einde. Mocht het dan uitein­delijk zijn tegengevallen, dan heb ik nog alti­jd een soort van vol­doen­ing dat ik het heb gedaan voor de auteur. Die er ook tijd in heeft gesto­ken. Maar ben wel gewaarschuwd om deze auteur een vol­gende keer te mij­den.

Deel met ons jouw boek waar je maar niet doorheen komt, hoe graag je miss­chien zou willen. En wie weet, vind je nu ein­delijk de inspi­ratie (of lotgenoten) om het een laat­ste keer te proberen!

* Deze vraag is mede tot stand gekomen door een inspir­erende tweet van @heleensl

boring1

Illus­tratie: Bor­ing, bor­ing, bor­ing, bor­ing door Zach Plague

~ ~ ~

Series Nav­i­ga­tion« 50books — vraag 150books — vraag 3 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets