50books — vraag 3

Deze blog­post is deel 3 van 50 in de serie 50books — 2013

Vraag 3:
Wat is jouw favori­ete plek om een boek te lezen?

Iedereen heeft wel een plek waar je je het meest pret­tig voelt om een boek te lezen. Voor de een moet dat per se in een rustige en afgescher­mde omgev­ing zijn omdat alle externe prikkels de con­cen­tratie ver­storen, ter­wi­jl de ander kan geni­eten van een boek mid­den in de druk­te van trein, strand of lunch­café. Ook kan ik me zo voorstellen dat je miss­chien wel een idee hebt over hoe voor jou die favori­ete stek er uit moet zien, maar dat het vooral­snog bij een wens bli­jft. Want wat is er nu mooier dan hoog in de ruimte, ont­daan van alle zwaartekracht, heer­lijk zwevend in je privé-cap­sule een boek te lezen met uitzicht op aarde? Of op een bankje mid­den in Cen­tral Park NY, omringd door jog­gers en dag­jes­mensen.

Ver­ras ons via een blog, foto of ander­szins cre­atieve uit­ing waar jij het lief­ste een boek leest, of zou willen lezen.

~ ~ ~

Series Nav­i­ga­tion« 50books — vraag 250books — vraag 4 »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets