Om te janken

Nou mensen, van­daag heb ik het ff hele­maal gehad. Om te begin­nen ging het vanocht­end al hele­maal mis. Me wekker ging niet af en van­daar dat ik telaat ging komen. Dus haas­ten jon­gen. Niet nor­maal. Toen reed ook nog net de bus voor me neus weg. En de vol­gende bus reed door zo,n vieze water­plas. Omdat het ges­molten was. Die sneeuw. Heel m,n uggs nat. Ik kon wel janken. Op me werk begonnen ze natu­urlijk ook te zeiken dat ik te laat was. Nou, ze zeiken maar. Ik heb het hele­maal gehad met hun. Alleen m,n din­net­je X kon me troost­en. Anders was ik spon­taan gaan janken. Kom ik thuis is de koningin afge­tre­den. Ik schrok d,r echt van. Zo,n lief mens. Wat zij niet alle­maal meege­maakt hebt. Alleen al vorig jaar. Met Friso. In die sneeuw. Ik heb echt wel ff op de bank zit­ten janken. Dat mogen jul­lie best wel weten. Maar ik kon niet al te lang bli­jven janken want ik moest mee­doen aan blog­praat. Dat komt omdat ik voor­taan ook ga bloggen. Ik schri­jf niet meer in me dag­boek maar voor­taan op me blog. Sjonge jonge. Hebben jul­lie wel eens meegedaan aan blog­praat? Dat gaat echt vet snel. Ik kon dat alle­maal niet bijhouden. Ik kon wel janken. En alle­maal maar roepen naar me. Je moet tweetchat dit je moet tweetchat dat. Je moet op je titels let­ten. Je moet wel dit maar je moet niet dat. Je mag geen fouten schri­jven. Ze gin­gen maar door. Alle­maal regelt­jes. Pas om 10 uur was ik klaar met alles lezen. Ik ben kapot. Mor­gen­vroeg gaat me wekker weer af. Maar ik moet nog een blog schri­jven. Dat moet vol­gens hun. Het is om te janken.

~ ~ ~ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets