50books – vraag 5

Deze blogpost is deel 5 van 50 in de serie 50books - 2013

Vraag 5:
Welk boek lees je op dit moment?

Op twitter kijk ik weleens bij #NR (Now Reading) om te zien wat de tweeps zoal beweren te lezen. Het kan een inkijkje geven in wat op dat moment populair is (nog niet zo lang geleden was het alleen maar 50 shades wat de klok sloeg, the horror…), maar eerder scroll ik door de timeline om te zien of ik interessante tips zie om aan mijn immer uitdijende ‘nog te lezen’ leeslijst toe te voegen. Nu er op het #50books initiatief best wel veel gereageerd wordt (meer dan ik had durven hopen, en daarvoor dank!) ben ik benieuwd geworden wat er bij al deze boekliefhebbers op het nachtkastje of leestafeltje ligt.

Welk boek (of welke boeken) lees jij momenteel? Is het een studieboek? Een (auto)biografie? Zware kost of lichte lectuur? Meerdere boeken door elkaar?

Laat het ons weten en vertel er tevens bij waarom je in dit boek verdiept bent. Mocht je tot je schaamte ontdekken dat je tijdelijk in-between-books bent, aarzel dan niet een boek uit je verzameling te pakken (of spoed je naar de plaatselijke bibliotheek), begin met lezen om daarna met ons te delen op welk boek je keuze is gevallen. En in het waarom van die keuze zijn we dan natuurlijk ook erg geïnteresseerd.

Ben je eenmaal klaar met je blog dan houdt niemand je tegen om je favoriete leesplek op te zoeken en verder te gaan daar waar je gebleven was.

~ ~ ~

43 reacties op “50books – vraag 5”

  1. Pingback: #50books vraag 5: The Colorado Kid van Stephen King - Blog 2

  2. Pingback: Boneland van Alan Garner | Jacob Jan Voerman

  3. Pingback: #50books – vraag 5

  4. Pingback: Lezen als slaappil | sol y sombra

  5. Pingback: Het boek dat maar niet uit wil | Lings.nl

  6. Pingback: Schoollectuur: Querelle des Anciens et des Modernes | Tussen Droom en Daad

  7. Pingback: Schoollectuur: Querelle des Anciens et des Modernes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *