notjust50books

Eigenlijk was ik van plan om vanavond een blog te schrijven voor vraag 5 van mijn eigenste #50books (waarop door jullie elke week weer meer gereageerd wordt). Maar wat zijn plannen wanneer je eerder op de avond nog stoer in #blogpraat hebt aangegeven dat je de inspiratie altijd voorrang geeft boven (in dit geval) de wil om te bloggen? Dus schrijf ik nu geen blog over het boek dat ik momenteel lees (en bijna, bijna! uit heb). En waarom niet?, zullen jullie vragen. *spanning opbouwt* Wel, omdat ik kort na afloop van #blogpraat een uiterst inspirerende mail kreeg waar ik onmiddellijk enthousiast van werd. Of ik mee wil doen. Aan een blogtournee!

Daar hoef ik vanzelfsprekend niet over na te denken. Natuurlijk wil ik dat. Het is me vorig jaar ook aangeboden n.a.v. de verschijning van de nieuwe dichtbundel ‘Ademhalen onder de maan’, door Ingmar Heytze. Ik las het boek, schreef er het blog Schreefgroei over en mocht me verheugen met heel wat nieuwe lezers die de blogtournee op de voet volgden. Verder hield ik er ook nog eens de dichtbundel zelf aan over welke me door de uitgeverij gratis was toegezonden als voorbereiding voor mijn blog. Alleen maar positieve ervaringen.

Het betekent alleen dat ik vanavond geen #50books blog ga schrijven over het boek dat ik momenteel lees, maar dat er later een blog zal verschijnen over datzelfde boek (waarvan ik de titel nog niet bekend zal maken totdat er meer info op de website van Not Just Any Book staat) in het kader van de blogtournee. De inspiratie hoe dat blog er uit gaat zien heb ik al. Maar ik schrijf nog niets op. Eerst het boek helemaal uitlezen en dan alles laten bezinken. Opdat daarna het juiste blogmateriaal naar boven komt drijven.

notjust-50books

~ ~ ~

Inmiddels mag ik verklappen dat ‘Arabieren kijken’ door Hassnae Bouazza via de blogtournee terecht onder de aandacht gebracht gaat worden. De aftrap valt samen met het begin van de boekenweek, dus op 18 maart. Meer info? Kijk op de site van Not just any book.

arabierenkijken

~ ~ ~

4 reacties op “notjust50books”

  1. Vooruit dan maar, hierbij de onthulling van het geheim…:
    ‘Arabieren kijken’, door Hassnae Bouazza gaat via de blogtournee extra aandacht krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *