Poll #50books

De voorbije maanden, sinds ik met het #50books initiatief ben begonnen, heb ik een hoop reacties gekregen met daarin suggesties voor nieuwe vragen. Omdat het moeilijk kiezen is, heb ik er een poll van gemaakt zodat jullie zelf kunnen kiezen. Kan het nog interactiever? De vraag die de meeste stemmen haalt wordt vanzelfsprekend de vraag voor aanstaande zondag. Maar wees gerust, de andere vragen ga ik zeker niet weggooien. Ze komen heus wel weer terug in een volgende poll. Het is namelijk niet dat ik sommige vragen niet geschikt vind, eerder dat ik niet kan kiezen welke vraag ik als eerstvolgende aan de beurt laat komen. Die verantwoordelijkheid ligt nu geheel bij jullie…

Mocht het zijn dat je (als inzender van een vraag) je eigen vraag niet terugziet in de poll, dan kan dat kloppen. De plugin die ik gekozen heb biedt slechts plaats aan maximaal 10 vragen, en ja, ik heb echt waar al veel meer vragen binnengekregen. Dus wie nog denkt dat #50books niet populair moet ik teleurstellen.

Mocht je gestemd hebben maar zat je prangende vraag die je aan de #50books lezers zou willen stellen er niet tussen, schroom dan niet om hieronder een reactie met je vraag achter te laten. Ze komen gegarandeerd een keertje terug. Met vermelding van de inzender. Want ere wie ere toekomt!

En dan nu de vragen.

[poll id=’1′]

Update zondag 7 april 2013 – 8 uur: De poll is gesloten. In totaal hebben 32 personen een stem uitgebracht. De ‘winnende vraag’ is de 10de vraag met 11 stemmen. Inzendster van deze vraag was @Heldinne. Inmiddels staat vraag 13 van #50books online.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *