Klatergoud

Vanochtend zat ik te dubben of ik mijn nieuwe TOEN-OP-probeersel ook onder de #50books vraag zou zetten. Uiteindelijk niet gedaan. Zonder precies te weten waarom. Zie ik die #50books blogs als iets anders dan de ‘gewone’ blogs? Vorige week zondag heb ik het onbewust(?) ook niet gedaan. Maar toen ik wat verder keek, bleek ik ook helemaal geen blogs op 31 maart geschreven te hebben. Toeval? Maakt verder ook niet uit. Ik had nu eenmaal die beslissing genomen om het er niet onder te zetten. Vandaar dat er nog een blog moest komen vandaag om de TOEN-OP in te leiden. Te omkleden. Maar dat was ik dus helemaal vergeten, zo ontdekte ik tot mijn schrik na het avondeten. Voor mijn gevoel had ik al geblogd en na mijn rondje rennen deze ochtend was ik in de ban van het mooie weer geraakt. Dus na het uitzweten en douchen meteen de tuin ingedoken om met de vijver aan de slag te gaan. Want die had ik de afgelopen maanden redelijk verwaarloosd. Daarom vandaag twee mooie (vind ik zelf) foto’s van de kleine fontein die weer in ere is hersteld nu de vijverpomp van alle verstoppingen is gezuiverd en het overtollige water uit de vijver is gehaald. Niets zo rustgevend en hypnotiserend als het aanhoudend zacht klaterend geluid van water op water.

~ ~ ~

2 reacties op “Klatergoud”

  1. Ik wilde zeggen: verwijs onder je #50books posts dan naar oude boekreviews. Maar toen dacht ik: nee. Het leidt alleen maar af van het format….
    En dat je denkt dat je iets al geblogd hebt maar blijkt het niet te hebben gedaan, dat heb ik ook wel eens, en dan schrik ik ook. 🙂

  2. Pingback: Investeren in je eigen geluk » blog lees gewoontes – geen top wel tien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *