Klatergoud

Vanocht­end zat ik te dubben of ik mijn nieuwe TOEN-OP-probeersel ook onder de #50books vraag zou zetten. Uitein­delijk niet gedaan. Zon­der pre­cies te weten waarom. Zie ik die #50books blogs als iets anders dan de ‘gewone’ blogs? Vorige week zondag heb ik het onbe­wust(?) ook niet gedaan. Maar toen ik wat verder keek, bleek ik ook hele­maal geen blogs op 31 maart geschreven te hebben. Toe­val? Maakt verder ook niet uit. Ik had nu een­maal die besliss­ing genomen om het er niet onder te zetten. Van­daar dat er nog een blog moest komen van­daag om de TOEN-OP in te lei­den. Te omk­le­den. Maar dat was ik dus hele­maal ver­geten, zo ont­dek­te ik tot mijn schrik na het avon­de­ten. Voor mijn gevoel had ik al geblogd en na mijn rond­je ren­nen deze ocht­end was ik in de ban van het mooie weer ger­aakt. Dus na het uitzweten en douchen meteen de tuin inge­do­ken om met de vijver aan de slag te gaan. Want die had ik de afgelopen maan­den redelijk ver­waar­loosd. Daarom van­daag twee mooie (vind ik zelf) foto’s van de kleine fontein die weer in ere is her­steld nu de vijver­pomp van alle ver­stop­pin­gen is gezuiverd en het over­tol­lige water uit de vijver is gehaald. Niets zo rust­gevend en hyp­no­tis­erend als het aan­houdend zacht klaterend gelu­id van water op water.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets