Sluiting

De kans dat u dit leest vanavond is uiterst klein. Net zoals gisteravond heeft de provider waar mijn website ondergebracht is, nog steeds kuren. Niet dat de site er geheel uit ligt. Nee, erger. De site is beschikbaar. En dan toch weer niet. Maar dan weer wel. Om dan weer niet beschikbaar te zijn. Of toch wel. Shit, nu lijkt hij weer niet te werken. Gekmakend irritant. Na er teveel keren uitgegooid te zijn, met natuurlijk de laatste wijzigingen niet opgeslagen, is de zin er af om het nog verder te proberen. Ik ga naar bed. Het waren enkele lange dagen deze week, die alle in het teken stonden van de afsluiting van een project op mijn werk waar ik de laatste jaren aan meegewerkt heb. Nadat we eind november vorig jaar de implementatie van een groot softwaresysteem hadden volbracht, stonden de maanden daarna in het teken van stabilisatie. Deze avond hebben we dan eindelijk de afsluitende mijlpaal bereikt: de officiële beëindiging van het project. Dan kunnen we morgen gelukkig weer aan een nieuw project beginnen!

~ ~ ~

6 reacties op “Sluiting”

  1. Ik heb dit blog in zijn geheel zonder onderbrekingen kunnen lezen. Dus het lijkt erop dat jouw hostingprovider ook in de stabilisatiefase zit. Best goed nieuws, zo op de vroege vrijdagochtend.

    1. Mooi zo. Ik werd er een beetje kriegel van dat het al twee dagen zo onstabiel was. Ik blog altijd rechtstreeks vanuit wordpress en dan is het niet handig werken. Maar het euvel is alweer lang verholpen en verder heb ik weinig te klagen over One.com dus overstappen is niet iets wat speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *