50books – vraag 24

Deze blogpost is deel 24 van 50 in de serie 50books - 2013

Afgelopen vrijdag begon de zomer. Over het zomerweer ga ik het hier niet hebben. Wel over de zomervakantie. Dè tijd van het jaar dat veel mensen een lijstje maken van boeken die ze van plan zijn te gaan lezen. Natuurlijk doet #50books hier ook aan mee. We gaan samen het ultieme overzicht samenstellen van boeken die deze zomer niet mogen ontbreken in de vakantiebagage. Hoe we dat gaan doen? Heel simpel.

Schrijf een blog over dat ene boek dat je zelf per se wil gaan lezen tijdens de komende vakantieperiode.

Is het de onvermijdelijke bestseller die iedereen gelezen schijnt te hebben en waar je toch wel nieuwsgierig naar bent geworden? Is het een cadeau dat je speciaal opzij gelegd hebt om ongestoord van te kunnen genieten op het strand of voor je tentje? Of is het een boek dat je al eerder las en nu opnieuw weer eens wil gaan lezen omdat het die extra aandacht verdient? Kortom, er zijn duizend-en-één boeken te verzinnen maar ik vraag je om er slechts met eentje op de proppen te komen. Jouw keuze die onze lijst bijzonder gaat maken. De #50books zomerleeslijst! Die we vervolgens dan ook met z’n allen zullen gaan lezen. Toch?

Vraag 24:
Welk boek mag volgens jou niet ontbreken op de #50books zomerleeslijst 2013?

PS: De #50books zomerleeslijst 2013 heb ik een apart plaatsje in het hoofdmenu gegeven zodat je alle inzendingen netjes onder elkaar ziet.

~ ~ ~

24 reacties op “50books – vraag 24”

  1. Pingback: Zomerleeslijst #50books | Jacob Jan Voerman

  2. Pingback: #50books vraag 24: ik blijf thuis en ga lezen ... - Blog 2

  3. Pingback: Ik ga op vakantie, en neem mee, ... -

    1. OT: Volgens mij gebruik ik geen plugins voor die pingbacks. In de instellingen heb ik onder menu ‘writing’ aangegeven dat men kan pingen naar mijn blog, en misschien dat het dan vanzelf verschijnt indien iemand dat doet.

  4. Pingback: #50books (24): Mijn boek voor de zomer | Tistje

  5. Pingback: #50books vraag 24 | Plien's boekenblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *