Dit is geen sok

Van­daag is #syn­chroon­kij­ken van start gegaan, een ini­ti­a­tief van Else Kra­mer. Ik weet niet hoe­veel men­sen er uit­ein­de­lijk aan mee­doen, maar toen ik de laat­ste keer keek waren het er al meer dan zes­hon­derd. Waar­on­der ikzelf. Alle­maal krij­gen we deze week iede­re och­tend een foto-opdracht. De invul­ling is vrij. Alles kan, alles mag. Zolang je maar bin­nen de gren­zen van de gestel­de opdracht blijft. En er wordt gevraagd of je je foto wilt delen door gebruik te maken van de hashtag #syn­chroon­kij­ken. Op deze manier kan Else de foto’s ver­za­me­len en krij­gen we een mooi over­zicht hoe we met z’n allen het­zelf­de onder­werp uit­ge­werkt hebben.

De opdracht voor dag 1: Foto­gra­feer sokken

Je eigen sokken.
De sok­ken van iemand die je lief hebt. 
Sok­ken in de HEMA.
Sok­ken aan de waslijn.
Oude sok­ken.
Nieu­we sokken. 
Kapot­te sokken.
Cre­a­tie­ve sokken.
Sneue sok­ken.

Het maakt niet uit wat voor sok­ken en waar en hoe.

Als er maar ergens één of meer­de­re sok­ken in beeld zijn.

Alle inzen­din­gen wor­den ver­za­meld op pin­te­rest.

~ ~ ~

[upda­te 4 juli]: Van­daag mocht Else Kra­mer bij TV Rijn­mond haar #syn­chroon­kij­ken pro­ject komen pro­mo­ten (van­af 4:42) en wel­ke sok zien we plots (van­af 5:25) pro­mi­nent in beeld ver­schij­nen? Juist!

klik hier => Rijn­mond Nieuws dd 4 juli 2013

~ ~ ~

7 reacties op “Dit is geen sok”

Reacties zijn uitgeschakeld.