Belofte maakt …

Vandaag de tweede dag van #synchroonkijken, het almaar populairder wordende initiatief van Else Kramer. Schreef ik gister nog dat er ruim zeshonderd mensen aan meedoen, vandaag is de teller al op de duizend terechtgekomen. Waanzinnig.

De opdracht voor dag 2: Fotografeer iets dat je hebt gemaakt

Een schilderij. 
Een meubelstuk.
Een dessert.
Een presentatie.
Een boterham.
Een lied.
Een wandeling.
Een wasmachine.
Een som.

Het maakt niet uit wat. Als jij het maar gemaakt hebt. 

Alle inzendingen worden verzameld op pinterest.

Al weken, maanden, zit ik tegen die ondertitel van mijn blog aan te hikken. Het is een belofte. Die ik gemaakt heb. Maar die ik niet waarmaak. Niet nakom. Dus wordt het tijd om ofwel alsnog de belofte in te lossen. Danwel een andere ondertitel te kiezen. De toekomst zal het uitwijzen. Deze week, dankzij #synchroonkijken, heb ik nog even respijt om tot een afgewogen beslissing te komen.

~ ~ ~

1 reactie op “Belofte maakt …”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *