Poetsafdruk

Dag 4 van #synchroonkijken, het almaar populairder wordende initiatief van Else Kramer. Zo populair zelfs, dat ze gister bij TV Rijnmond in het nieuwbulletin haar verhaal mocht komen doen (vanaf 4:42). Waarbij mijn sok ook nog eens prominent in beeld kwam (vanaf 5:25).

De opdracht voor dag 4: Fotografeer blauw

Deze opdracht hoef ik denk ik niet verder toe te lichten…

Alle inzendingen worden verzameld op pinterest.

glassex

Het is donderdagavond. Ik kom thuis van het werk. Rondkijkend zie ik dat de poetsvrouw is geweest. Het geld dat we altijd klaarleggen op tafel is verdwenen. De meeste spullen staan niet meer op hun vertrouwde plek. Maar vooral de verzameling lege en aangebroken flessen glassex vormen het meest overtuigende bewijs dat niet zomaar een poetsvrouw is geweest, maar de onze. Alleen zij laat deze karakteristieke poetsafdruk achter.

~ ~ ~

2 reacties op “Poetsafdruk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *