Onafhankelijk

We zijn inmiddels bij dag 5 van #synchroonkijken, het nu immens populaire initiatief van Else Kramer. Want sinds ze gister bij TV Rijnmond in het nieuwbulletin haar verhaal mocht komen doen (vanaf 4:42) wil iedereen natuurlijk meedoen. En dat kan nog altijd!

Oh ja, had ik al gezegd dat mijn sok extra uitgelicht werd? Welnu, vanaf 5:25 kun je er niet omheen. Kijken dus! En meedoen!

De opdracht voor dag 5: Fotografeer leegte

Dat kan natuurlijk een lege ruimte zijn, maar ook andersoortige leegte.

Wat voor leegte komen jullie vandaag tegen?

Alle inzendingen worden verzameld op pinterest.

leegte

Als zogenaamd vrije en onafhankelijke geesten hadden de meeste van mijn collega’s vandaag besloten massaal thuis te blijven omdat onze amerikaanse collega’s grotendeels vrij waren op donderdag vanwege Independence Day en de aansluitende vrijdag. Zij een lang weekend, dan wij ook een lang weekend! Vandaar de uitgestorven parkeergarage en dito kantoren deze ochtend. In de volstrekte stilte was het relaxed werken en na een paar uur was mijn inbox leeg.

~ ~ ~

5 reacties op “Onafhankelijk”

    1. Dank je. Vroeger (op de middelbare school) heb ik veel gefotografeerd, daarna eigenlijk veel te weinig. Nu begin ik weer te merken waarom ik het altijd zo leuk vond om te doen. Ga er proberen wat meer tijd voor vrij te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *