Onafhankelijk

We zijn inmid­dels bij dag 5 van #syn­chroon­kij­ken, het nu immens popu­lai­re ini­ti­a­tief van Else Kra­mer. Want sinds ze gis­ter bij TV Rijn­mond in het nieuw­bul­le­tin haar ver­haal mocht komen doen (van­af 4:42) wil ieder­een natuur­lijk mee­doen. En dat kan nog altijd!

Oh ja, had ik al gezegd dat mijn sok extra uit­ge­licht werd? Wel­nu, van­af 5:25 kun je er niet omheen. Kij­ken dus! En meedoen!

De opdracht voor dag 5: Foto­gra­feer leegte

Dat kan natuur­lijk een lege ruim­te zijn, maar ook ander­soor­ti­ge leegte.

Wat voor leeg­te komen jul­lie van­daag tegen?

Alle inzen­din­gen wor­den ver­za­meld op pin­te­rest.

leegte

Als zoge­naamd vrije en onaf­han­ke­lij­ke gees­ten had­den de mees­te van mijn collega’s van­daag beslo­ten mas­saal thuis te blij­ven omdat onze ame­ri­kaan­se collega’s gro­ten­deels vrij waren op don­der­dag van­we­ge Inde­pen­den­ce Day en de aan­slui­ten­de vrij­dag. Zij een lang week­end, dan wij ook een lang week­end! Van­daar de uit­ge­stor­ven par­keer­ga­ra­ge en dito kan­to­ren deze och­tend. In de vol­strek­te stil­te was het relaxed wer­ken en na een paar uur was mijn inbox leeg.

~ ~ ~

5 reacties op “Onafhankelijk”

    1. Dank je. Vroe­ger (op de mid­del­ba­re school) heb ik veel gefo­to­gra­feerd, daar­na eigen­lijk veel te wei­nig. Nu begin ik weer te mer­ken waar­om ik het altijd zo leuk vond om te doen. Ga er pro­be­ren wat meer tijd voor vrij te maken.

Reacties zijn uitgeschakeld.