Loos alarm

Na vandaag nog 1 dag en dan is #synchroonkijken (het immens populaire initiatief van Else Kramer) alweer voorbij. Dan hebben meer dan duizend enthousiastelingen een week lang elke dag gezamenlijk een foto gemaakt van eenzelfde onderwerp. Zomaar, omdat het kan. En ook nog leuk is.

De opdracht voor dag 5: Fotografeer iets kleins

Vandaag mag je inzoomen op de microcosmos…

…en kijken naar het kleine.

Alle inzendingen worden verzameld op pinterest.

klein

Deze ochtend was ik weer voor dag en dauw wakker. Met mijn zelfgemaakte ontbijt en kopje koffie ging ik naar buiten om van de zon te kunnen genieten voordat het mij te warm zou worden. Bij het openen van de deur meende ik iets (een klein diertje?) te zien wegschieten in de struiken. Bang dat onze rat weer was teruggekeerd ging ik snel een kijkje nemen. Gelukkig, loos alarm. Het was onze tuinkabouter maar.

~ ~ ~

4 reacties op “Loos alarm”

      1. Hahaha nee niet direct voor zover ik weet, maar in het natuur- en cultuurpark van Hasselt loopt momenteel een internationale kaboutertentoonstelling. Mét belangrijke stukken uit de collectie van de Duitsers Phillip Griebel en Ottmar Hörl. En de Nederlander Rien Poortvliet 🙂

  1. Geweldig! Hier woont ook een tuinkabouter, die houdt de wacht.
    En wat heb ik genoten van de opdrachten als aanleiding om iedere dag te bloggen! Morgen #50books, ik verheug me er op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *