Gemis

Het viel me op en het viel me niet op. Vanu­it mijn ooghoek zag ik af en toe iets voor­bijkomen in mijn blogroll wat niet klopte. Maar wan­neer ik dan keek, dan zag ik meestal de naam van Elja Daae. Niet vreemd, want zij staat daar al tij­den in. Dus ging ik weer verder met waarmee ik bezig was. Tot­dat er na een tijd­je iets begon te kriebe­len. Mijn ooglid maak­te tril­lende beweg­in­gen en het leek of er iemand aan zat te trekken. Om aan­dacht. Toch nog iets nauwkeuriger kijken deze keer. Het kon niet anders dan te mak­en hebben met mijn blogroll met betere blog­gers. Ont­brak­en er namen? Nee. Sor­teerde hij niet meer goed met de meest recente update bove­naan? Nee, ook dat scheen gewoon te werken. Wat was er dan waar­door ik telkens afgeleid raak­te? Ik kon het niet vin­den. Tot­dat ik het ineens zag, net zoals ik afgelopen zondag voor het eerst de ver­bor­gen pijl in het FedEx logo ont­dek­te:

Zien jul­lie het ook?

 

~ ~ ~

  • Ha, je kunt ze niet kopen, zulke lieve, trouwe lez­ers. Ik lag overgevend in het hotel en ik dacht bij mezelf: dan kun je dus gewoon niet bloggen ook al heb je al de hele dag ideeen en zin­nen door je hoofd spe­len.
    Ik had er een PS-je over geschreven in mijn blog posts van de dag daar­na maar door de slechtein­ter­netverbind­ing in mijn cave hotel luk­te het niet. 🙂

    • Oh, ik dacht dat je echt van plan was om een week­je over te slaan ivm vakantie.
      Aan je hernieuwde blo­gac­tiviteit­en te zien ben je al weer een beet­je opgek­napt. Wel verve­lend dat het je pre­cies tij­dens je vakantie overkomt. Beter­schap en nog heel wat vakantieplezi­er gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets