Mijn geloofwaardigheid…

Vorige week don­derdag 31 okto­ber:

… maar voor­lop­ig niet al te vaak op twit­ter (wat!? nog min­der op twit­ter? kan dat?) …

Afgelopen maandag:

En weer een dag lat­er:

Ja, ik weet dat weinig mensen mij serieus nemen. Ze hebben daar ook alle reden toe getu­ige het voor­gaande. Maar geloof het of niet (antwo­ord graag in de reac­ties onder de blog­post) ik heb wel degelijk deze week min­der tijd aan twit­ter gegeven dan in voor­gaande weken. Anders was het mij zek­er niet gelukt om twee boeken uit te lezen. Het betekent dus ook dat ik nog meer kan min­deren om nog meer boeken te lezen. Bijvoor­beeld het boek S (van smullen) wat ik van­daag ont­van­gen heb:

~ ~ ~

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets