Geheim moment

“What’s in a name?” zei ik vandaag tegen iemand (in het) bijzonder. Een hoop, bleek. Het haalde herinneringen naar boven. Scheurde nooit geheelde wonden verder open. Ik stond erbij en keer ernaar op mijn chatschermpje. Onmachtig om het gedane leed te beperken door het verzenden van goedbedoelde tekstberichten. Vaak mist communicatie in welke vorm dan ook het vermogen het tij ten goede te keren. Van kwaad tot erger gaat beter af. Er zat me niets anders op dan de ogen te sluiten en gaan denken aan. Trachten te overbruggen met gedachten wat onoverbrugbaar was. Proberen er te zijn zonder dat ook maar in de verste verte te kunnen. In die donkerte troffen de woorden mij nu ook als een mokerslag. What’s in a name? Een hoop, bleek. Het haalde herinneringen naar boven. Scheurde nooit geheelde wonden verder open. Ik stond erbij

~ ~ ~

4 reacties op “Geheim moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *