Uitdaging

Het was geen grap gister. Ik ga het echt proberen:

Dit weekend heb ik het Minimize thema van Slocum Studio op mijn site geïnstalleerd. De komende dagen ga ik nog wat plugins en widgets uitproberen. En verder nog wat spelen met de mogelijkheden die het thema mij geeft. Wat er gelukkig niet al teveel zijn. Het beperkt zich tot een kleurschema en diverse webfonts.

Dus jullie kunnen opgelucht ademhalen. Voorlopig (de komende 50 weken) zul je hooguit wat kleine wijzigingen op dit blog aantreffen.

Voor wie zich afvraagt waarom ik dit doe, is het antwoord snel gegeven. Het was erg leuk om met al die verschillende layouts te experimenteren en ik heb er een hoop van geleerd wat ik kan toepassen op enkele sites die ik voor mijn Inge ga onderhouden. Maar nu ontbreekt me gewoonweg de tijd. Vandaar dat ik nog eenmaal op zoek ben gegaan naar een thema waar ik een kleine mate van flexibiliteit heb om zo af en toe wat te kunnen sleutelen wanneer het weer begint te kriebelen.

Ik hoop dat jullie het net zo’n mooie layout vinden als ikzelf. Alle opmerkingen voor wat betreft kleurschema, lettertype en -grootte, gebruikte widgets, en wat nog meer zijn van harte welkom. Rest mij verder niets anders te zeggen dan, ‘Wen d’r maar aan!’

~ ~ ~

4 reacties op “Uitdaging”

  1. Nou, ik moet zeggen dat het wel altijd een verrassing was om bij jou te komen lezen. Was het niet voor de blogposts zelf dan wel voor de lay-out. Het wordt rustiger… oef 😉

  2. Je maakt me helemaal gelukkig. De constante wijziging van de lay-out is voor mij meer dan eens een reden om te stoppen met volgen. Heb het volgehouden bij jou (stoer wel), maar dit initiatief juich ik van harte toe.

    1. Dat doet me deugd. Zowel dat ik je helemaal gelukkig maak alswel dat jij niet bent gestopt met volgen ondanks de zware beproeving vanwege mij layoutwispelturigheid 😉
      Wat ga jij het hier naar je zin krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *