Mijn Moment 2013

Van­daag gaat ie online. Mijn bij­drage aan #mijn­mo­ment. Ik ben trots om er tussen te mogen staan.

In mijn jeugd heb ik aan voet­bal gedaan. Echt goed was ik niet. Ik deed maar wat. Op een dag kre­gen we een nieuwe train­er. Die kwam met een school­bord aanzetten, tek­ende onze posi­ties op het veld en gaf mij een rol: links­back. Vanaf dat moment wist ik wat mij te doen stond. Helaas werd ik er geen betere voet­baller door, hoo­gu­it een betere team­spel­er.

Eigen­lijk is er daar­na niet veel veran­derd in mijn verdere lev­en. Ik doe maar wat. Tot­dat iemand mij duidelijk maakt wat mijn rol is. Wat er van mij verwacht wordt. Vaak een eye-open­er.

Lees verder…

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets