Hoe dat gaat

In de auto op weg naar huis viel er veel op z’n plaats. Gelukkig maar. Zo dacht ik ter­wi­jl ik het zag vallen. Won­der­baar­lijk ook, hoe alles z’n plaats wist te vin­den. Had ik dat maar. En ik besloot te vallen. Om te zien of ik op mijn plek zou terechtkomen. Maar ter­wi­jl ik de auto aan de kant van de weg par­keerde wist ik de uitkomst al. Het zou niet lukken. A, omdat ik niet echt durf te vallen. B, omdat er geen plaats voor mij is weggelegd. C, geen van bei­de voor­gaande antwo­or­den van toepass­ing zijn. D, alle voor­gaande antwo­or­den van toepass­ing zijn. Kijk. Dat heb ik nu alti­jd. Vooraf weet ik het juiste antwo­ord. Maar als ik dan de meerkeuze-keuzeop­ties bek­ijk, staat die van mij er nooit tussen. Hoe kan ik dan ooit sla­gen in het lev­en?

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets