Te vroeg te ver

Deze avond las ik een artikel over een nieuwe tool van Adobe om op een simpele en snelle manier zelf korte videos op te nemen. Meteen maar eens geprobeerd. Zie hier het resultaat:

~ ~ ~

4 reacties op “Te vroeg te ver”

  1. Ja, dus. Wat grappig, hoe iemand dan ‘tot leven’ komt. Ik kan het totaal niet met elkaar rijmen, maar ik was vergeten dat je natuurlijk een zuidelijk accent zou (kunnen) hebben. En je hebt dan wel echt zo’n stem voor zulke filmpjes! Echt zo’n oplees/voorleesstem?!

    1. Als geboren en getogen in Brabant zit dat wel goed met zuidelijk accent en zachte g.
      Alleen moet ik nog wel echt ‘trainen’ om dit mooier te kunnen doen. Nu was het al bijna middernacht na een lange volle dag. Dan is mijn stem niet meer op z’n best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *