Monday Morning Blues…

Hoe vaak heb ik er niet naar verlangd om zomaar te stoppen. Om gewoon maar te blijven liggen. Niet uit bed te komen, niet te ontbijten, niet naar school te brengen, geen werk, geen vergadering, geen crèche, geen school, geen eten, geen vragende blikken van analisten, of van kinderen, geen verhaaltje bij bedtijd, geen tv, geen internet. Er zomaar mee op te houden. Eenvoudig stoppen. To be or not to be. Gewoon blijven liggen. Op mijn rug.

[p.15 – Misschien wel niet – Jannah Loontjens]

Vanochtend mocht ik na drie weken zomervakantie weer naar kantoor. Ik was liever gewoon blijven liggen. Op mijn zij, want als ik op mijn rug lig ga ik snurken volgens Inge. Dan moet ik er alsnog uit. En kan ik net zo goed gaan werken.

Het viel overigens ontzettend mee. De dag vloog voorbij. Wanneer de volgende dagen ook zo snel voorbij vliegen, dan is het zo weer vakantie.

~ ~ ~

UITGELICHT want SHARING is CARING

Nieuw blogproject – Tessa Heitmeijer

Het hangt blijkbaar in de boekblogosfeer, want nadat ik zelf onlangs met mijn Read-a-long project van start ben gegaan, las ik dit weekend bij Tessa dat zij met iets soortgelijks gaat beginnen:

Ik Twitterde er al over, en ik maakte mensen al nieuwsgierig. Ik ben de afgelopen weken bezig geweest met het uitwerken van plannen voor een nieuw blogproject. Een blogproject dat mij maandenlang zoet zal houden. Een blogproject waar ik bovendien ontzettend veel zin in heb.
Het idee heeft zich nu dusdanig goed gevormd in mijn hoofd dat ik mijn nieuwe blogproject graag met jullie wil delen. Ik ga *denkbeeldig tromgeroffel* elke maand een boek van …

En de rest mogen jullie zelf lezen op de site van Tessa.

~ ~ ~

3 reacties op “Monday Morning Blues…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *