Sharing is Caring

Normaal schrijf ik een blogpost. En daar hangt dan altijd ergens een blogroll1 onder met mijn favoriete bloggers die ik op de voet volg. Sinds kort2 vermeld ik elke keer een blogpost die me is opgevallen en bijgebleven. Want we kennen allemaal het aloude motto: Sharing is Caring. (We zouden het alleen wat vaker in de praktijk kunnen brengen.)

Normaal gesproken.

Maar vandaag wijk ik van deze regel af. Geen blogpost met daarna een uitgelichte blogpost. Nee, vandaag sla ik de blogpost over en ga meteen naar de uitgelichte blogpost. Wat zeg ik? Vandaag licht ik er een complete blogger uit!

En wel Ruud Ketelaar

UITGELICHT want SHARING is CARING

Ruud is bezig met een uiterst belangrijke voettocht en deelt de voortgang daarvan regelmatig op zijn blog. Voor vandaag staat er opnieuw een belangrijke etappe op het program. Eentje waarbij hij best wel een hart onder de riem kan gebruiken. Vandaar dat ik er even bij stil sta vandaag. Gewoon, omdat het kan. En ook omdat Ruud een ongewoon innemend persoon is die wat mij betreft deze speciale aandacht meer dan waard is. Ik heb hem IRL nu al twee keer mogen ontmoeten nadat ik hem op twitter tegen het ‘lijf’ ben gelopen en dat waren twee ontmoetingen met bijzondere impact. Het smaakt nog altijd naar meer.

Op deze plaats wens ik aldus Ruud een voorspoedige reis toe en ik roep eenieder op om eens een kijkje te nemen op zijn blog of om hem te volgen op twitter. En ga gerust met hem in gesprek. Dat zal hij leuk vinden. Zolang je ‘m maar niet lastig valt met lijstjes.

~ ~ ~


  1. Ook altijd al een blogroll op je blog willen hebben? Kijk dan hier voor een handige instructie. 

  2. Lees hier bij Elja meer over het hoe en waarom van deze uitgelichte blogposts. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *