Tijd voor opklaringen

Ter­wijl ik van­daag vol­op aan het werk was, was ook de ono­ver­trof­fen spam­fil­ter van Akis­met zoals elke dag opnieuw druk bezig om mijn blogsite te vrij­wa­ren van onge­wens­te reac­ties. Omdat het juist zo gewoon is dat ik hier­op kan ver­trou­wen had ik bij­na gemist dat de magi­sche grens van 100.000 reac­ties is over­schre­den:

Dus bij deze wil ik Akis­met als­nog bedan­ken dat ze mij behoe­den voor de vele stomp­zin­ni­ge reac­ties die als een gesta­ge regen op ons blog­gers blijft neer­da­len. Hoe lang nog voor­dat het gaat opkla­ren?

~ ~ ~

7 Replies to “Tijd voor opklaringen”

 1. als mijn zeld­za­me en onzin­ni­ge opmer­kin­gen maar door­ko­men

  1. Nu je het zegt. Toch eens dat fil­ter nog wat strak­ker afstel­len.

 2. Hoi

  Waar kun je dat zien in aski­met?
  Alvast dank
  Her­man

  1. Wan­neer je met Word­Press werkt en Akis­met hebt geïn­stal­leerd, kun je ver­vol­gens in het Dash­board zien hoe­veel spam­re­ac­ties Akis­met al heeft onder­schept:
   akismet

   1. Dank je wel

Comments are closed.