Denis Denis

Vanocht­end had ik in de auto op weg naar kan­toor een nieuwe radiozen­der gevon­den: Freez FM (de opvol­ger van Arrow Clas­sic zo lees ik nu). Voor Mid­den, Oost en Noord Ned­er­land. Wat fijn was is dat ze de num­mers non-stop achter elka­ar afspeelden. Alleen ron­dom het hele en halve uur reclame en nieuws. Geen geleuter van een pre­sen­ta­tor die zichzelf belan­grijk­er vin­dt dan de muziek.

Net voor­dat ik de par­keer­garage inreed en de ont­vangst spon­taan wegviel begon Blondie aan haar poging tot rap­pen in Rap­ture. Zon­der gelu­id neuriede ik de solo tot een goed einde. En ik dacht, goh geen Denis Denis.

Deze avond lag de Vara gids op de deur­mat. Op de voorkant Blondie. Ik zei, hal­lo Denis Denis. En mijn Inge zei, ver­hip, ik zou nog steeds die gids opzeggen.

Na het NOS Jour­naal ging de tv uit en de radio aan. Per ongeluk op Radio 2 want dat is de lievel­ingszen­der van de werk­ster. Denis Denis, klonk luid uit de speak­ers voor­dat ik snel doorzapte naar Radio 6.

~ ~ ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

(all tags)

Tweets