A Radiostar is Born!

De bedoeling was om vanavond een enthousiaste bespreking gelardeerd met stemmige videofragmenten te posten over de film Walk the line waar ik gister al naar verwees. Het liep anders.

Rond vijf uur kreeg ik een berichtje van mijn Inge dat ze later thuis zou zijn want ze was gevraagd voor een kort vraaggesprek op Radio1. Daarvoor moest ze op stel en sprong naar de studio in Eindhoven (het dichtstbijzijnde vanuit Weert waar ze vandaag training had gegeven). Om kwart voor zes was het de bedoeling dat ze in het Radio1 Journaal een toelichting zou geven bij een rechterlijke uitspraak over het stopzetten van thuishulp. Al met al duurde het vier en een halve minuut.

Nadat we later dan gewoonlijk gegeten hadden en haar optreden op de radio tot in detail hadden doorgenomen en meermaals hadden afgespeeld, mocht ik aan het werk om het bewuste fragment te knippen uit de oorspronkelijke opname, te uploaden naar een vers aangemaakt soundcloud account en vervolgens via een widget op haar speciale Wmo 2015 website te plaatsen. Als je naar de website gaat dan kun je door aan de rechterkant naar beneden te scrollen het bewuste interview beluisteren.

Maar ik ga het natuurlijk ook hier plaatsen. Omdat ik zo ontzettend trots ben. Want het is niet misselijk om als expert te mogen fungeren in deze complexe materie. Een terechte waardering voor jaren van noeste arbeid. En dan heeft ze ook nog eens zo’n prachtige radiostem. Dat mag ik jullie niet ontzeggen. Dus luister!

Wat mij betreft blijft het hier niet bij en gaan we nog veel van haar horen (en zien).

~ ~ ~

PS: Morgen misschien alsnog die bespreking van Walk the line. Wie zal het zeggen.

~ ~ ~

6 reacties op “A Radiostar is Born!”

 1. Proficiat een mooi interview en duidelijke antwoorden
  Die interviewers proberen je wel te sturen hè
  Ik moest wel het geluid van de iPad op max zetten

  MvG Herman
  @filobeet

  1. Dank je wel voor het compliment. Ik zal het aan Inge doorgeven 🙂
   De geluidskwaliteit is inderdaad nog niet optimaal. Ik ga het vanavond nog eens op m’n gemak opnieuw opnemen. Het moest ook zo snel gisteravond…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *